.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ανοιξη στο Αγιον Ορος!

Αγιον Ορος .Το περιβόλι της Παναγιάς.Ο τόπος που βοηθά τα μάτια της ψυχής να ανοίξουν και να δούν μέσα απο το σκοτάδι της καθημερινής μας ζωής.Ο τόπος που αντικαθιστά την αγωνία με ηρεμία,την ανασφάλεια με γαλήνη,τον εγωισμό με την ανθρωπιά.Αν υπάρχει μιά εκδρομή που αξίζει να πραγματοποιήσει ο κάθε Ελληνας χριστιανός έστω και μιά φορά στη ζωή του,είναι αυτή η επίσκεψη στο Αγιον Ορος.Πολύ περισσότερο τώρα,που εξαρτώμενοι όπως ήμαστε απο το κυνήγι του πλούτου,χάνουμε κυριολεκτικά το νόημα της ζωής.
Το ταξίδι είναι εύκολο.Απο τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον κηφισσό αναχωρείτε στις 11 το βράδυ για μιά διαδρομή 6 ωρών με προορισμό το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής στην Θεσαλονίκη.Απο εκεί με άμμεση ανταπόκριση αναχωρείτε στις 6 το πρωί για Ουρανούπολη.Δύο ακόμη ώρες απίθανης διαδρομής ανάμεσα στη φύση της ορεινής χαλκιδικής είναι αρκετές για να φτάσετε εκεί όπου θα  περιμένει καραβάκι που θα σας περάσει σε έναν διαφορετικό, Αγιο κόσμο.Δεν απαιτούνται πολλά χρήματα.Απαιτείται όμως αγάπη και πίστη στο Θεό.Τολμήστε το.

Μενέλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου