.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

1η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας: Πάνω από 5000 επισκέπτες - Απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση | Εικόνες


1η Αγροτική Εκθεση Ιεράπετρας.






30.05.2016 10:55
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την 2η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας






Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Παπαδάκη ενω δεν έχει γίνει ολοκληρωμένη καταμέτρηση σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι επισκέπτες της έκθεσης ήταν πάνω από 5000.

Οι διοργανωτές αλλά και οι εκθέτες είναι υπερευχαριστημένοι. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ καλή.  Μάλιστα όπως είπε ο κ. Παπαδάκης πάνω από 10 εκθέτες έκλεισαν από τώρα περίπτερο για την επόμενη χρονιά.

Αποφασίστηκε ότι του χρόνου θα γίνει η 2η Αγροτική Έκθεση ώστε να καθιερωθεί αλλα έπειτα θα γίνεται ανά δύο χρόνια. Ενώ εκθέτες και διοργανωτές συμφώνησαν ότι η καλύτερη περίοδος για να πραγματοποιείται η έκθεση είναι από τις 15 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου.

Τέλος ο κ. Παπαδάκης ευχαρίστησε το Δήμο Ιεράπετρας τους χορηγούς και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και στην επιτυχία της 1ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας.

Επιπρόσθετα για την έκθεση μίλησε στον Ηχώ ο πρόεδρος του ενιαίου αγροτικού συλλόγου κ. Μιχάλης Μαλλιωτάκης.

Ο κ. Μαλλιωτάκης σχολίασε ότι για πρώτη φορά ήταν όλα τέλεια. Οι επισκέπτες ήταν ευχαριστημένοι όπως και οι εκθέτες. Ο ίδιο έμαθε πράγματα και ήταν ένα ωραίο αλισβερίσι μεταξύ αγροτών και εκθετών.

Σχολίασε επίσης ως αρνητικό ότι το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης έλαμψε δια της απουσίας του.
















































Φωτογραφίες Μαρία Τσαγκαράκη και ΕΑΣ Ιεράπετρας

Μεγάλο το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για συμμετοχή  πολλών άλλων εκθετών απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο,στην επόμενη διοργάνωση!!

Εμείς θα προτείναμε να δημιουργηθεί και ένας χώρος όπου θα παρουσιάζονται τα πιο εντυπωσιακά προιόντα καθως και καινοτομίες-ευρεσιτεχνίες και ιδέες μεμονωμένων αγροτών της περιοχής.Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου