.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Μυστικά στη διατροφή των κοτόπουλων: Οι καλύτερες τροφές για να δούμε μεγάλη διαφορά στο κοτέτσι



Φίλες και φίλοι σήμερα θα πούμε μερικά μυστικά για τη διατροφή των κοτόπουλων. Πολλοί ψάχνουν αποτέλεσμα με ακριβοπληρωμένες τροφές φυράματα και ένα σωρό άλλα που μόνο σκοπό έχουν το κέρδος και να αδειάσουν την τσέπη μας. Ωστόσο οι καλύτερες τροφές δεν κρύβονται πίσω απο τα εργοστάσια και τα χρήματα, αλλά στην ίδια τη φύση.


Προσωπικά επειδή οι κότες βρίσκονται σε κλεισμένο κοτέτσι όποτε υπάρχει πρασινάδα στα χωράφια βγαίνω με μια σακούλα και τους μαζεύω για να φάνε. Και αν δείτε διαφορά στην αυγοπαραγωγή δεν θα το πιστεύετε. Σήμερα εκτός αυτού έχουμε ακόμα μερικά μυστικά τα οποία μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια στο βίντεο που ακολουθεί.




Πηγή.http://ellinikeskotes.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου