.

.......Νέα παράταση στα σχέδια βελτίωσης,μέχρι τις αρχές του Αυγούστου!!!...(Μπορεί να δωθούν οι εγκρίσεις όταν οι μύγες είναι παχειές)........Δεκτές προς επιδότηση και οι δεξαμενές....... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . ............................... .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι... .... ......

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Βόριο:Ενα στοιχείο απαραίτητο τόσο στα φυτά όσο και στο...κρεβάτι!

Είναι γνωστό, σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει κατά καιρούς, ότι τα παντζάρια αποτελούν ένα ακόμη «φάρμακο» της φύσης, καθώς η κατανάλωσή τους είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας και συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση της αντοχής, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στη μείωση της χοληστερίνης καθώς επίσης και στο γεγονός ότι αποτρέπουν την οστεοπόρωση και βοηθούν στην αντιμετώπιση ηπατικών παθήσεων.
Σύμφωνα με τους ειδικούς το φρέσκο αυτό λαχανικό, πέρα από τα παραπάνω, παρουσιάζει και άλλα οφέλη στον οργανισμό μας καθώς θα μπορούσε να μας κάνει να αισθανόμαστε και πιο… «φρέσκοι» στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί, όμως συμβαίνει αυτό;
Η βραβευμένη διαιτολόγος και διατροφολόγος, Dr Carrie Ruxton, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τα παντζάρια χρησιμοποιήθηκαν στη ρωμαϊκή εποχή ως αφροδισιακό και αυτό θα μπορούσε να έχει κάποια βάση, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα» καθώς όπως συμπληρώνει:
«Τα παντζάρια περιέχουν ένα μέταλλο που ονομάζεται βόριο και το οποίο επιτρέπει σε περισσότερες σεξουαλικές ορμόνες να κυκλοφορούν στο σώμα και να διατηρούνται σε υγιή επίπεδα. Η περιεκτικότητα σε νιτρικά ιόντα θα μπορούσε επίσης να συμβάλει σε μεγαλύτερη παροχή αίματος προς τα γεννητικά όργανα, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση των στύσεων».
pantzaria
Η διατροφολόγος αναφέρει ότι θα πρέπει να προσθέσετε στην καθημερινή σας διατροφή τα παντζάρια, αν θέλετε να έχετε περισσότερη όρεξη για σεξ και καταλήγει: «Πάντα ξέραμε ότι μας έκαναν καλό, αλλά ίσως τώρα να έχετε ένα πιο σέξι κίνητρο για να συμπληρώσετε τα πιάτα σας και να γίνετε πιο δημιουργικοί».
Άλλες πηγές βορίου μπορείτε να βρείε επίσης στις παρακάτω τροφές: Φασόλια, αγκινάρες, μούρα, κεράσια, γλυκοπατάτες, κρεμμύδια, καρύδια, σύκα και δαμάσκηνα.

Πηγή:http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου