.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ανθισαν οι αμυγδαλιές στη νότια Κρήτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ανθισμένη αμυγδαλιά φωτογραφία

Νότια Κρήτη.
Εδώ κάνει ποδαρικό η άνοιξη στη χώρα μας.Εδώ,καλλιεργούνται όλο το χειμώνα,όλα όσα δεν μπορούν να παραχθούν στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Τα απόλυτα κηπευτικά σε όλο τους το μεγαλείο,υπόδειγμα ποιότητας και ασφάλειας,συγκομίζονται εδώ, για να στολίσουν το καθημερινό τραπέζι ολόκληρης της Ευρώπης!
Εδώ,στην τροπική Ελλάδα, λέμε πρώτοι αντίο στο χειμώνα καλωσορίζοντας το καλοκαίρι,με ότι μας δίνει απλόχερα η φύση: Μιά ανθισμένη αμυγδαλιά!

Ακολουθεί μιά μικρή συλλογή-δείγμα με φωτογραφίες απο τα χωράφια μας.
Φωτογραφία του ΜΥΡΩΝ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ.

Ολες οι φωτογραφίες ανήκουν σε παραγωγούς του τόπου μας .
Αυτά είναι τα παιδιά μας,λένε με υπερηφάνεια αλλά και με νόημα...


Φωτογραφία του ΜΥΡΩΝ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗΣ.

Φωτογραφία του Triantafyllakis Aec.

Φωτογραφία του Hlias Christou.

Φωτογραφία του Giannis Xondros.

Φωτογραφία του Nektarios Xaral.

Φωτογραφία του ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΣΠΥΡΑΚΗΣ.

Φωτογραφία του Agelakis Giannis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου