.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά....... ......

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ! 35 ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ με τα ΜΙΚΡΑ τους του ΒΟΣΚΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΡΔΑ με τα 10 ΠΑΙΔΙΑ και τα 30 ΕΓΓΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ που είχε βρει πριν λίγο καιρό 12.000 ΕΥΡΩ και τα….

voskos-kriti
Βρήκε 12.000 ευρώ και τις παρέδωσε και του δηλητηρίασαν τα ζώα κάποιοι άθλιοι!
Και τώρα αυτός ο γνήσιος Κρητίκαρος πως θα ζήσει;Πως θα ταΐσει τα κοπέλια του αλλά και τα εγγόνια του;Πρέπει πάσι θυσία αυτα τα μαϊμούνια να βρεθούν και να πληρώσουν για την δυστυχία που έφεραν σε ενα τίμιο άνθρωπο….
Όπως διαβάσαμε στο comlivetv.blogspot.gr:
1
Άγνωστο -προς το παρόν- άτομο, στην περιοχή Κυρά Γραμμένη η οποία βρίσκεται πάνω από το Καπίστρι Ιεράπετρας, δηλητηρίασε 35 κατσίκες με τα μικρά τους ρίχνοντας δηλητήριο μέσα στο νερό και σκορπίζοντας δηλητηριασμένο καλαμπόκι .
Εκτός από τα νεκρά ζώα του Μανώλη Βάρδα βρέθηκαν ψόφιοι λαγοί και πουλιά.
35 ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ . ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΡΔΑ ΜΕ ΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΕΓΓΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ 12.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΡΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝ ΝΕΡΟ ΤΑ ΖΩΑ. ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΚΡΗΤΗ WEB TV O ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Οι πληροφορίες λένε ότι είναι πράξη εκδίκησης από άτομο που κατοικεί στη γύρω περιοχή το οποίο εθεάθη να κάνει ύποπτες κινήσεις στην Κυρά Γραμμένη .
Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και ξεκίνησε έρευνες για τη σύλληψη του δράστη.
Καλούνται οι Οικολόγοι, το Δασαρχείο, οι Θηροφύλακες και ο Δήμος Ιεράπετρας να επιληφθούν του θέματος.

Παρακαλείτε όποιος ξέρει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο περιστατικό να ενημερώσει την Αστυνομία.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ να γίνονται τέτοιου είδους πράξεις που στοχεύουν στην καταστροφή ενός φτωχού ανθρώπου ο οποίος παλεύει νυχθημερόν μέσα σε δύσκολες συνθήκες για να συντηρήσει την πολυμελή οικογένειά του.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να υπάρχουν τέτοια άτομα που σκορπίζουν ασυνείδητα το θάνατο σκοτώνοντας ζώα δίχως ίχνος σεβασμού προς αυτά και τη φύση.
Προσοχή:Το άρθρο αναδημοσιεύεται απο την πηγή: comlivetv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου