.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Η διαταγή και η γυναίκα του Τσίτρα

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο αρχοντας

Υπήρχε κάποτε ένας άρχοντας σε ένα χωριό,μεγάλος και τρανός,που τον έλεγαν Τσίτρα.
     Κάποτε βγήκε μια διαταγή από αυτόν τον άρχοντα που έλεγε πως ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στα σπίτια τους ο κόσμος,πρέπει να τα βγάλει και να τα πετάξει έξω από τα παράθυρα και τις πόρτες. Τότε όλος ο κόσμος άρχισε να τα πετάει τα πράγματά του. Άρχισε τότε και η γυναίκα του Τσίτρα να πετάει ό,τι είχε και δεν είχε.
     Πάει τότε ο Τσίτρας και βλέπει τη γυναίκα του να πετάει…
     ― Τι κάνεις εκεί, βρε γυναίκα;
     ― Δεν άκουσες που βγήκε διαταγή να τα πετάμε όλα έξω;
     Τότε ο Τσίτρας λέει:
     ― Όχι, βρε γυναίκα, να πετάς εσύ. Οι άλλοι θα πετούν κι εσύ θα μαζεύεις!!



Οσο για το όνομα της διάσημης καλιτέχνιδας του παρελθόντος που ακούγεται στο παρακάτω video, πρόκειται για απλή συνωνυμία...(Γειά σου Μακεδονία αθάνατη!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου