.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Σε απόγνωση οι αγρότες της Ινδίας: Παπαγάλοι έχουν εθιστεί στο... όπιο!



-





Παπαγάλοι καταστρέφουν τις καλλιέργειες αγροτών στην Ινδία, καθώς ενδίδουν στον νέο τους… εθισμό, το όπιο!


Σύμφωνα με πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, τα πτηνά απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη νέα τους συνήθεια, ανοίγοντας τους σπόρους της παπαρούνας και «κλέβοντας» το όπιο.

Οι καλλιεργητές της χώρας έχουν δυσαρεστηθεί ιδιαιτέρως και ζητούν μία λύση. Σύμφωνα με τους ίδιους, πλέον οι παπαγάλοι είναι τόσο εθισμένοι που θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς κοντά στο χωράφι, ώστε να τους εμποδίζουν από το να καταστρέφουν την πιο κερδοφόρα καλλιέργεια των αγροτών.

Η καλλιέργεια του όπιου είναι μία δαπανηρή υπόθεση, αφού είναι ναρκωτικό και απαιτείται ειδική άδεια, όπως αναφέρεται και στη Daily Mail.


Σύμφωνα με τον ειδικό δρ. R.S. Chundawat, τα αποτελέσματα της κατανάλωσης οπίου από τους παπαγάλους είναι σχεδόν ίδια με αυτά που παρουσιάζουν και οι άνθρωποι, καθώς δίνει στο πτηνό την ίδια ενέργεια που εμείς θα πάρουμε, για παράδειγμα, από τον καφέ ή το τσάι.

Μόλις οι παπαγάλοι βιώσουν για πρώτη φορά αυτή την υπερδιέγερση, τότε είναι πολύ αργά για να ξεφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου