.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Νά, χαμε κι ίντα νά, χαμε σαράντα αυγά σφουγγάτο! και μιά χερομυλόπιτα σαν του αλωνιού τον πάτο!!



Κολοκύθια με αυγά (σφουγγάτο)


Υλικά

1 κιλό κολοκύθια,
1/2 κιλό ντομάτες,
1 φλιτζάνι λάδι,
1 κρεμμύδι,
5 αυγά,
αλάτι,
πιπέρι.

ksp_243
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ψιλοκομμένο με το λάδι και τα κολοκυθάκια κομμένα σε στρογγυλές φέτες. Προσθέτουμε τις ντομάτες το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να ψηθούν καλά. Χτυπάμε τα αυγά και περιχύνουμε με αυτά το μείγμα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθούν.



ΧΕΙΡΟΜΥΛΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. πλιγούρι
250γρ. αλεύρι σταρένιο
1 φακελάκι μαγιά
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά λάδι
2 κουταλιές δυόσμο ξερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε τη ζύμη να ανέβει. Ζεσταίνουμε το λάδι και με βρεγμένο κουτάλι παίρνουμε κουταλιές και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι να τηγανιστούν και από τις δυο πλευρές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλώνι φωτο

Καλή όρεξη!      Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου