.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Στον "χορό" των κινητοποιήσεων οι αγρότες της Κρήτης

Καταγγέλλουν πως η φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα "χτυπήσουν" τους αγρότες με τους ίδιους να μην έχουν σκοπό να αφήσουν τέτοιο ενδεχόμενο ανοικτό.
Στον
Αποφασισμένοι να μην αφήσουν τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης να τους αγγίξουν εμφανίστηκαν οι αγρότες της Κρήτης , στην συνάντηση που είχε την Κυριακή η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης και πραγματοποιήθηκε στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Οι αγρότες προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινώντας με τον αποκλεισμό του ΟΓΑ Ηρακλείου την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί το πανελλαδικό - παναγροτικό συλλαλητήριο.

Σε αυτό τον αγώνα δε σκοπεύουν να είναι μόνοι, καθώς θα ζητήσουν την στήριξη άλλων φορέων.

Κινητοποιήσεις και στα Χανιά
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες των Χανίων, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό, με πανχανιώτικο συλλαλητήριο την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Αγοράς.

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή απευθύνει στον αγροτικό κόσμο η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Χανίων.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου