.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Γελοιότητες δημοσιογράφων!

Αποτέλεσμα εικόνας για μυλωνακης art φωτο

Δρυμύ κατηγορώ απήυθηνε ο κύριος Μυλωνάκης στο δελτίο του καναλιού ART προς τους Κρητικούς αγρότες.Νομίζοντας ότι έτσι θα ξεσηκώσει τον κόσμο,πρόβαλε ένα ελειπέστατο χάρτη με τις αγροτικές κινητοποιήσεις στον οποίο,στην Κρήτη δεν φαινόταν καμία κινητοποίηση.
Μάλιστα,χαρακτήρισε "κότες"τους κρητικούς παραγωγούς,μη γνωρίζοντας ότι και στην Κρήτη υφίστανται κινητοποιήσεις.

Στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε με το κανάλι,την ώρα του δελτίου,δεν απαντούσε κανείς στις αλεπάλληλες τηλεφωνικές μας κλήσεις και το e-mail τους μας έβγαινε...ανύπαρκτο!!!
Γι αυτό κι εμείς δημοσιοποιούμε το κείμενο του e-mail που προσπαθήσαμε να στείλουμε.

"Προς τον κύριο μυλωνάκη:artdeltio@gmail.com

Μάλλον θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη απο τους Κρητικούς που απέδειξαν πρόσφατα στην Αθήνα ότι όχι μόνο συμμετέχουν αλλά και πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις.Καλό το κόλπο σας για να ξεσηκωθεί ο κόσμος αλλά δεν είναι απαραίτητο διότι στο Λασίθι,τον κατ,εξοχήν αγροτικό νομό της Κρήτης υφίσταται ήδη μπλόκο στο οροπέδιο και ετοιμάζεται άλλο ένα πανλασιθιώτικο  αύριο τετάρτη 27 του Γενάρη στην θέση:διασταύρωση παχειάς άμμου-Ιεράπετρας.Εκτός απο το φορολογικό και το ασφαλιστικό οι αγρότες της Κρήτης εχουν να αντιμετωπίσουν και ένα άλλο θέμα:την απεργία της ΠΝΟ και την στασιμότητα των καραβιών με αποτέλεσμα την αδυναμία μεταφοράς των κηπευτικών προς την Αθήνα.Αυτό προκαλεί τεράστιες οικονομικές απώλειες στους παραγωγούς και δεν υπάρχει καμία υποστήριξη απο την κυβέρνηση για το θέμα,παρά την ύπαρξη σχετικού νόμου για δρομολόγηση καραβιού ασφαλείας."

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 4-4 -17 ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑΖΗΤΗΜΑΤΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ !!! ΚΡΙΜΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή