.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής


Ομοσπονδία επαγγελματιών και παραγωγών λαϊκών αγορών περιφέρειας Αττικής
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισες στις 26 / 1 / 2016 και ώρα 17,00 μ . μ . ολοκληρώθηκε η διαδικασία της έγκρισης και ψήφισης από το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κανονισμού Λειτουργίας των λαϊκών αγορών του νομού Αττικής
Παρούσα ήταν η Ομοσπονδία μας με το Δ . Σ .
Σε όλη την μακρόχρονη διαβούλευση με την Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών ο πρόεδρος μας έδωσε μάχη για το ωράριο και τα μέτρα του πάγκου μας .
Κατοχυρώσαμε τα ( 4 ) μέτρα για την μαναβική , τα ( 4 ) μέτρα και (50)εκατοστά για τα είδη θαλάσσης και τα ( 8 ) μέτρα για τα βιομηχανικά είδη .
Το ωράριο λειτουργίας πώλησης των λαϊκών αγορών ενώ ήταν 8,00 π . μ . έως 14,00 μ .μ . επεκτείνεται από τις 7,30 π . μ . έως τις 15,30 μ . μ . και η ώρα αποχώρησης από 16 ,00 μ . μ . στις 16,30 μ . μ .
Η χάραξη των λαϊκών αγορών θα γίνεται από την Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών μαζί με την Ομοσπονδία .
Η Ομοσπονδία μας συνεχίζει να παλεύει για το καλύτερο μεροκάματο και εσείς συνάδελφοι και συναδέλφισες πρέπει να βρισκόσαστε πιο κοντά στα σωματεία σας τα οποία είναι η δύναμη της Ομοσπονδίας για να έχουμε την δυνατότητα να παλεύουμε πάντα για τις επιτυχίες .
Με εκτίμηση και σεβασμό προς τους συναδέλφους και τις συναδέλφησες
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου