.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΑ...ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΝΕΑ....ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΝΕΑ...ΕΙΔΗΣΕΙΣ...


Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής αναφέρει:
"Ψηφίστηκε σήμερα στις 17,00 μ. μ. η κανονιστική λειτουργίας των λαϊκών αγορών του νομού Αττικής απο το Περιφεριακό Συμβούλιο με παρουσία της ομοσπονδίας μας .
Το προσχέδιο της κανονιστικής μετά από διαβουλεύσεις στο Δ. Σ του ενδεκαμελούς της περιφερειας το είχαν εγκρίνει και οι τρις ομοσπονδίες του νομού Αττικής .
Ευχαριστούμε την αξιότιμη περιφερειάρχη κύρια Ρένα Δούρου για το αμέριστο ενδιαφέρον της για τις λαϊκές αγορές και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο κύριο Στέλιο Κοροβέση καθώς και όλους τους περιφερικούς συμβούλους που στήριξαν με την ψήφο τους την κανονιστική για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών που αναμέναμε."


Αστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας μιλώντας σήμερα στο ράδιο Λασίθι.Μάχιμος και δυναμικός όπως πάντα ο κύριος Μαλιωτάκης,εξέφρασε τις απόψεις όλων των αγροτών της περιοχής με άριστο τρόπο.Μπράβο Μιχάλη!!!

Στην διασταύρωση της Παχειας Αμμου και ώρα 10.30 καλούνται να βρεθούν όλοι οι αγρότες του νομού Λασιθίου αύριο Τετάρτη 27 του Γενάρη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.Ολοι οι λασιθιώτες με μιά γροθιά και μια φωνή στο αυριανό μπλόκο!!.

Επιμένουν οι υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης στην στήριξη των εντολών που υπαγορεύουν οι δανειστές παρά τον γενικό ξεσηκωμό της αγροτικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Ενισχύονται ακόμα περισσότερο τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα παρά την προσπάθεια των φιλοκυβερνητικών να σπείρουν τη διχόνοια για να δημιουργήσουν διάσπαση...

Απίστευτο το θράσος ορισμένων μεγαλοδημοσιογράφων που προσπαθούν να διαβάλλουν την ενότητα των αγροτών με κάθε τρόπο στερώντας κυρίως χρόνο ομιλίας στους συμμετέχοντες στα μπλόκα,την ώρα που προσπαθούν να περιγράψουν τα προβλήματα του κλάδου.Προφασίζονται έλλειψη χρόνου για τους αγρότες ομιλητές ενώ διαθέτουν άπλετο χρόνο για τους φιλοκυβερνητικούς!!

Το Οροπέδιο θα είναι αύριο στην Παχειά Άμμο σύμφωνα με τον κύριο Στεφανάκη


Και οι κτηνοτρόφοι στο αυριανό μπλόκο στον κόμβο της Παχειάς Άμμου λέει ο κύριος Μπρόκος





ΑΓΡΟΤΕΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!

Μ.Μ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου