.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Τέλος ο ΟΓΑ το 2017 για τα ξενοδοχεία μικρών οικισμών


Γιουρουκέλη Μαρία|agronews.gr
Την κατάργηση της δυνατότητας των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων να είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και όχι στον ΟΑΕΕ είναι αναγκασμένη να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση το ερχόμενο Σεπτέμβριο, βάσει των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών, βάζοντας ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες μη εφαρμογής του μέτρου είχε καλλιεργήσει το προηγούμενο διάστημα.
Αυτό στην πράξη σημαίνει πως η συγκεκριμένη κατηγορία ασφαλισμένων δεν θα μπορεί να υπαχθεί στο σχετικά ευνοϊκό καθεστώς που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ από 1/1/2017, δηλαδή στη σταδιακή μετάβαση στον συντελεστή 20% επί του καθαρού δηλωτέου εισοδήματός τους το 2022 (για χάρη του τομέα κύριας ασφάλισής τους).
Έτσι, οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων στις αραιοκατοικημένες αγροτικές περιοχές θα πρέπει από 1/1/2017 να καταβάλλουν το 20% του εισοδήματος για την κύρια ασφάλισή τους και όχι το 14%, όπως θα ισχύει για το 2017 για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου