.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ....Πρόσφατες τιμές δημοπράτησης κηπευτικών ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Ασυνείδητοι οδηγοί πάρκαραν παράνομα στο χωράφι του. Η εκδίκηση του αγρότη; ΕΠΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

agrotis
Δείτε ΠΩΣ ένας αγρότης εκδικήθηκε με τον πιο ακραίο τρόπο τους ασυνείδητους οδηγούς που πάρκαραν συνεχώς στο χωράφι του και μάλιστα παράνομα.
Ένας αγρότης στο Κροατία αγανάκτησε με τους οδηγούς που πάρκαραν τα οχήματά τους στο χωράφι του, για να επισκεφτούν ένα κοντινό παζάρι.
Ακόμα και τις Κυριακές, οι επισκέπτες δεν σταματούσαν να παρκάρουν παράνομα στην ιδιοκτησία του Pavao Bedeković, παρά τις εκκλήσεις του να σταματήσουν.
Την περασμένη Κυριακή όμως, ο Bedeković τους δίδαξε ένα μάθημα απλά πηγαίνοντας στο χωράφι του και κάνοντας τη δουλειά του. Με το τρακτέρ του όργωσε το χωράφι, σκάβοντας δύο βαθιές σειρές μπροστά από τα παρκαρισμένα οχήματα.
Δείτε το απίστευτο βίντεο, που άφησε έκπληκτους όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που είχαν παρκάρει στο χωράφι!

Πηγή:http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου