.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Κρήτη: Δωρίζουν τα χωράφια τους για να συνεχιστεί ο δρόμος


Φάκελο με τις υπογραφές κατοίκων των Ανωγείων που παραχωρούν δωρεάν χωρίς αποζημίωση τα χωράφια τους για τη συνέχιση του δρόμου Γάζι – Ανώγεια, παρέδωσε σήμερα στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο Δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης συνοδευόμενος από συνεργάτες του στο Δήμο, τον Εφημέριο και κατοίκους των Ανωγείων.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Δήμαρχο και τους κατοίκους των Ανωγείων χαρακτηρίζοντας την δωρεάν παραχώρηση των περιουσιών τους ως γενναία πράξη, όπως έγινε πρόσφατα με τους κατοίκους του Αστυρακίου οι οποίοι επίσης – όπως είπε –  παραχώρησαν χωρίς αποζημίωση τις περιουσίες τους για να μπορέσει η Περιφέρεια να προχωρήσει στη δημοπράτηση τους έργου.
«Ήρθαμε σήμερα εδώ και παραδώσαμε τις υπογραφές των κατοίκων των Ανωγείων για το τμήμα του δρόμου, για το νέο δρόμο Ηράκλειο –Ανώγεια –Πέραμα,  ο οποίος αφορά το τμήμα των Ανωγείων.   Μετά από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο πέρυσι υιοθετήσαμε τη λογική  να απευθυνθούμε στους κατοίκους να υπογράψουν και να προχωρήσουμε σε απαλλοτριώσεις χωρίς αποζημίωση, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο δρόμος αυτός που για μας είναι ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό έργο » είπε ο Δήμαρχος Μανόλης Καλλέργης.
Πηγή: cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου