.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Το νέο Ε9 για τα αγροτεμάχια στις αρχές του 2017


Το νέο Ε9 για τα αγροτεμάχια στις αρχές του 2017

Οι φορολογούμενοι με ακίνητα θα κληθούν στις αρχές του νέου έτους να υποστούν τη δοκιμασία να δηλώσουν ξανά τα στοιχεία για τα αγροτεμάχια που διαθέτουν, σε νέο έντυπο Ε9, ώστε να συνυπολογιστούν στον συμπληρωματικό φόρο του ΕΝΦΙΑ το 2017.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στο νέο έντυπο Ε9 θα προστεθούν τρεις με τέσσερις νέες στήλες, προκειμένου να προσδιοριστεί η αξία του αγροτεμαχίου, όπως για παράδειγμα εάν είναι οικοδομήσιμο.

Επίσης, οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων θα κληθούν να κάνουν και διορθώσεις στα στοιχεία που έχουν ήδη δηλώσει.

Το ηλεκτρονικό σύστημα θα ανοίξει αμέσως μετά την πληρωμή της τελευταίας δόσης του ΕΝΦΙΑ, που τοποθετείται τον Ιανουάριο, και με βάση τις νέες δηλώσεις που θα γίνουν η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα υπολογίσει τον φόρο για το 2017.


Πηγή:: In.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου