.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα με τις ψησταριές.

Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές σε Εύβοια και Κέα – Δείτε video, φωτογραφίες

Μέρα γιορτής η σημερινή και μάλιστα μεγάλης αφού γιορτάζουμε την κοίμηση της Παναγίας μας,Πολλοί απο μας βλέπουν την σημερινή ημέρα σαν μιά ευκαιρία να ανάψουν τα κάρβουνα και να ψήσουν τα κοψιδάκια και τις πανσέτες...Να απολαύσουν το κρασάκι η την παγωμένη μπύρα και να ευχαριστηθούν την σημερινή γιορτή αφού απο αύριο αρχίζουν οι προετοιμασίες για επιστροφή στην καθημερινότητα.Καλά να περάσετε όλοι,όμως προσέξτε πολύ:Οι άνεμοι που φυσούν αυτή την περίοδο παντού και ιδιαίτερα στην νησιωτική Ελλάδα,είναι πολύ ισχυροί και ο κίνδυνος πυρκαγιάς,πολύ μεγάλος.Καλό είναι το κρασάκι αλλά εκείνη μρε παιδί μου η ιδιότητα που έχει να μας χαλαρώνει,μας κάνει και απρόσεχτους σε όλα.Μιά σπίθα απο την ψησταριά αν παρασυρθεί απο τον αέρα,είναι αρκετή για να γίνει το κακό.Τα 8 μποφώρ αναλαμβάνουν μετά τη συνέχεια και το κοψίδι μπορεί να μας βγεί πάρα πολύ ξυνό...       Μ.Μ.

Και να μην ξεχάσουμε τους Εορτάζοντες!

Παναγιώτη, Δέσποινα, Μάριε, Γεσθημανή, Θεοτόκη, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Πρέσβεια, Συμέλα,Χρόνια σας πολλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου