.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τα φυτά μεγαλώνουν γρηγορότερα με κλασική μουσική.




Η φιλαρμονική ορχήστρα του Λονδίνου συμμετείχε σε ένα πολύ πρωτότυπο πείραμα. Η αίθουσα του Cadogan Hall ήταν ασφυκτικά γεμάτη με… 100 διαφορετικά είδη φυτών και λουλουδιών, προκειμένου να επαληθευτεί ή όχι ο ισχυρισμός ότι τα φυτά μεγαλώνουν πιο γρήγορα όταν «ακούνε» κλασική μουσική!


Η 33μελής ορχήστρα έδωσε μια τρίωρη παράσταση με συνθέσεις του Μότσαρτ, όπως η Συμφωνία Ν. 40.

Σύμφωνα μάλιστα με μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Αγροτικής Βιοτεχνολογίας της Νότιας Κορέας από το 2007, δύο είδη ρυζοκαλλιέργειας «αντέδρασε» σε 14 διαφορετικά κομμάτια κλασικής μουσικής!

Πηγή:newsbeast.gr

Βέβαια,φίλοι της κλασικής μουσικής δεν είναι μόνο τα φυτά.Υπάρχουν και κάποια ζώα που είναι φανατικοί θαυμαστές των κλασικών ακουσμάτων. Δείτε το παρακάτω link:


https://www.facebook.com/carien.schippers/videos/10208064735431262/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου