.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Δουλεύουμε επτά μήνες το χρόνο μόνο για την Εφορία


Αποτέλεσμα εικόνας για φτώχεια κατοχή φωτο
Οι Έλληνες θα χρειαστεί να εργαστούν 203 ημέρες το 2017, έναντι 188 τον
προηγούμενο χρόνο για να πληρώσουν φόρους και εισφορές, σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών.Αυτό σημαίνει ότι μόνο μετά την 23η Ιουλίου θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για τις δικές μας ανάγκες. Το Κέντρο ονομάζει την ημέρα αυτή ως Ημέρα Φορολογικής Ελευθερίας, υιοθετώντας μια ιδέα που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ.
Το 2006 αρκούσαν περίπου 160 ημέρες εργασίας για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις προς το κράτος.
Σε κάθε 100 ευρώ αποδείξεων που εκδίδει ένας ελεύθερος επαγγελματίας, στο κράτος καταλήγουν μέχρι και 82 ευρώ.
Η Ελλάδα πλέον από την έκτη χειρότερη θέση που κατείχε πέρσι στην ΕΕ ως προς τον αριθμό των ημερών που πρέπει κανείς να δουλέψει για να ανταποκριθεί στις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις, ανέβηκε στην τρίτη.
Η τάση δείχνει ότι στην κατάταξη των 28 χωρών-μελών της ΕΕ στο τέλος του χρόνου θα βρισκόμαστε πίσω μόνο από τη Γαλλία και το Βέλγιο.
Πηγή:Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου