.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Επιδοτήσεις 2017 και τι νέο υπάρχει


Μια χρονιά – το 2017 – επιδοτήσεων.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων (εγχώρια και ευρωπαϊκά) για ιδιώτες και επιχειρήσεις αλλά και για δημοσίους οργανισμούς. 

Στην συνέχεια παρουσιάζουμε μια ενδεικτική λίστα, όπου περιγράφεται κάθε ένα από αυτά, με τους εν δυνάμει δικαιούχους και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων καθώς καιμια λίστα όσων αναμένονται το επόμενο  διάστημα.

«Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Στόχος του Προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» είναι η χρηματοδότηση παρεμβάσεων στις κατοικίες, προκειμένου να βελτιωθεί η ενεργειακή τους απόδοση. Δικαιούχοι του προγράμματος θα είναι φυσικά πρόσωπα, ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς και πολυκατοικίες για τις κοινόχρηστες παρεμβάσεις.

Νέος Επενδυτικός Νόμος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου