.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά....... ......

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Το σκάψιμο του κήπου και το.. "Πράμα" !

Αποτέλεσμα εικόνας για σκάψιμο κήπος φωτο

Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. 
Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:......

”Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας.
Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ,θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο.
Σε αγαπώ,ο πατέρας σου”.
Σε μια ώρα ο γέρος λαμβάνει με e-mail απάντηση από το γιο του:”Αγαπημένε μου πατέρα, παρακαλώ μην αγγίζεις τον κήπο,γιατί ΕΚΕΙ… έκρυψα το” ΠΡΑΜΑ”!
Σ’ αγαπώ κι εγώ, Θανάσης”.
Σε 15 λεπτά, όλοι η Ελληνική αστυνομία ,και ο στρατός περικυκλώνουν το σπίτι του γέρου σκάβουν ολόκληρο τον κήπο,ερευνούν το σπίτι,γδύνουν τον γέρο,ΔΕΝ βρίσκουν απολύτως τίποτε και φεύγουν απογοητευμένοι.
Μισή ώρα αργότερα ο γέρος λαμβάνει ένα άλλο email από το γιο του:”Αγαπημένε μου πατέρα είμαι βέβαιος ότι ο κήπος είναι ήδη σκαμμένος και μπορείς να φυτέψεις τις πατάτες.Έκανα ό,τι μπορούσα για να σε βοηθήσω από το Παρίσι.
Σ’ αγαπώ, Θανάσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου