.

.......Νέα παράταση στα σχέδια βελτίωσης,μέχρι τις αρχές του Αυγούστου!!!...(Μπορεί να δωθούν οι εγκρίσεις όταν οι μύγες είναι παχειές)........Δεκτές προς επιδότηση και οι δεξαμενές....... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . ............................... .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι... .... ......

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Κερδίστε 14.000 ευρώ/έτος με μικρής κλίμακος πτηνοτροφείο
Στα 14.000 ευρώ ετησιως εκτιμάται το καθαρό κέρδος που μπορεί να αποκομίζει ο παραγωγός κατασκευάζοντας μια μικρή κλειστή πτηνοτροφική μονάδα έκτασης περίπου 350 τ.μ. Το εισόδημα αυτό προφανώς και είναι πολλαπλάσιο απο οποιασδήποτε πλέον υπαλληλικής σχέσης ειδικά όπως τείνει να διαμορφωθεί πλέον με την πολιτκή και οικονομική συγκυρία.

Δεν θα ήταν κάθόλου δύσκολο ούτε ιδιεταίρως κοστοβόρο
να βρεί κανείς στην ύπαιθρο για αγορά ή ενοικίαση έναν κλειστό χώρο που να προσφέρει στοιχειοδώς ρεύμα και νερό. Ως εγκατάσταση πρέπει να τοποθετηθεί το υπόστρωμα που μπορεί να αποτελείται και να ανανεώνεται απο άχυρο και ροκανίδι. Πλαστικές ή ξύλινες κατασκευές για τροφή και για διαχωριστικά και είμαστε έτοιμοι!!!

Για τους κακοπροέρετους να πούμε πως δεν πρόκειται φυσικά για πτηνοτροφική μονάδα αλλά ένα μεγάλο οργανωμένο κοτέτσι που σε συνεργασία με πτηνοτροφική μονάδα θα σας προσφέρει μεγάλα κέρδη

Η διατροφή των νεοσσών για την καλύτερη ανάτπυξή τους πρέπει να περιορίζεται σε σιτηρά καλαμπόκι κατα το δυνατόν αγνότερα τα οποία μπορείτε να προμηθεύστε σε εξαιρετικά χαμηλες τιμές απο τους πλησιέστερους αγρότες ή αν έχετε την όρεξη να τα καλλιεργήσετε μόνοι σας σε μικρή κλίμακα για να καλύψετε τις ανάγκες του πτηνοτροφείόυ σας. Ακόμη ο ειδικός με τον οποίο θα αποκτήσετε μια τακτική σχέση θα σας προτείνει καποιες επιπλέον το δυνατόν ακίνδυνες βιταμίνες και φάρμακα ωστέ απο τη μία τα κοτοπουλά σας να είναι ανθεκτικά και απο την άλλη υγιεινά για τον καταναλωτή!!

Υπάρχουν πολλές μεσαίες και μεγάλες μονάδες εκτροφής και εμπορίας που θα βλέπαν πολύ θετικά την σύναψη συμβολαικής εκτροφής κοτόπουλων που μπορούν να σας τα δίνουν μόλις γεννιούνται ή να τα βάζετε μόνοι σας . Πέρα απο τα κοτόπουλα μπορείτε με κάθε τρόπο να εμπορεύεστε και τα εκταοντάδες αυγά που θα μαζεύετε!!

Σκεφτείτε το ως ιδέα!!!

Πηγή>http://agrotikon.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου