.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Με αξιοποίηση πλασματικών χρόνων, η σύνταξη στα 62 για τους αγρότες


Με αξιοποίηση πλασματικών χρόνων, η σύνταξη στα 62 για τους αγρότες
Tη δυνατότητα αξιοποίησης πλασματικών χρόνων για τη συμπλήρωση των 40 ετών ασφάλισης που απαιτούνται προκειμένου να συνταξιοδοτηθούν στα 62 τους χρόνια δίνει στους αγρότες η βελτιωτική τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στη Βουλή και έγινε δεκτή.
Η τροπολογία, την οποία είχε προαγγείλλει χθες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης  κατατέθηκε τελικά σήμερα από  9 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και έρχεται να βελτιώσει περαιτέρω τη νομοθετική ρύθμιση για την καθιέρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος από αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς στα 62 έτη με 40 χρόνια εργασίας. Ενσωματώθηκε δε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τις «Ρυθμίσεις Θεμάτων Εφοδιαστικής Αλυσίδας» το οποίο ψηφίστηκε πριν από λίγο στη Βουλή.

Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές: Μωραϊτής Αθανάσιος, Κουτσούκος Γιάννης, Κοντογιάννης Γιώργος, Αραμπατζή Φωτεινή, Τζαμτζής Ιορδάνης, Βογιατζής Παύλος, Κοψαχείλης Τιμολέων, Δαβάκης Αθανάσιος και Σαλτούρος Δημήτρης.
Πηγή>http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου