.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μέχρι τέλος Οκτώβρη η ανανέωση για τις άδειες λαϊκών




Η γραμματεία Εμπορίου ζητά να καθοριστούν με αλφαβητική σειρά οι χρόνοι κατάθεσης των δικαιολογητικών.
Την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών ανανέωσης των αδειών στις λαϊκές αγορές επισημαίνει με έγγραφό της προς τους δήμους και τις εμπλεκόμενες περιφέρειες η γενική γραμματεία Εμπορίου.
 
Στο έγγραφο υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με το νέο πλαίσιο οι άδειες για τις λαϊκές αγορές θα πρέπει να έχουν ανανεωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2014. Ο νόμος προβλέπει ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να έχουν προβεί στις αναγκαίες αποφάσεις δύο μήνες πριν.
 
Με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά, η γραμματεία Εμπορίου ζητεί να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να καθοριστούν με αλφαβητική σειρά τα χρονικά διαστήματα για την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών του άρθρου 14 του νόμου 4246/2014.
 
Να σημειωθεί ότι για τις γεωγραφικές περιοχής της Αττικής και της Θεσσαλονίκης η αρμοδιότητα ανήκει στις περιφέρειες, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές την ευθύνη έχουν οι δήμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου