.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ο ΟΓΑ δεν πληρώνει τα οικογενειακά επιδόματα


Ο ΟΓΑ δεν πληρώνει τα οικογενειακά επιδόματα

Έπρεπε να καταβληθούν σήμερα
Δεν θα πληρωθούν σήμερα στους δικαιούχους τα οικογενειακά επιδόματα από τον ΟΓΑ.
Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο νέος επικεφαλής του οργανισμούς Αθανάσιος Μπακαλέξης ένα μέρος των οικογενειακών επιδομάτων που σχετίζονται με δικαστικές αποφάσεις θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα.
Τα υπόλοιπα σύμφωνα με τον ίδιο θα δοθούν τον Ιούλιο, μαζί με τη δεύτερη δόση των επιδομάτων. Σε περίπτωση που τα χρήματα βρεθούν, τότε τα επιδόματα θα καταβληθούν εντός Ιουνίου.
newbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου