.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Δόθηκε παράταση μέχρι τις 2 Ιουνίου για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που της έδωσε η ΕΕ και να παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης των δικαιούχων αγροτών για άμεσες ενισχύσεις στο ΟΣΔΕ έως και την Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015.
«Η παράταση κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να διευκολυνθούν οι αγρότες να καταθέσουν τις αιτήσεις τους κατά την πρώτη χρονιά εφαρμογής της νέας ΚΑΠ», τονίζει το υπουργείο και προσθέτει τα εξής:
«Υπενθυμίζεται ότι είναι στη διάθεση των αγροτών η δωρεάν on-line εφαρμογή του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την υποβολή της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ. Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών φέτος, έχουν εγκριθεί επιπρόσθετοι σε σχέση με την περασμένη χρονιά Φορείς τύπου Α για την παραλαβή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης, των οποίων η διαδικασία πιστοποίησης θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Άμεσος στόχος του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας είναι η υποβολή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ να γίνεται με τρόπο αξιόπιστο και διαφανή, δίχως επιβαρύνσεις των αγροτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου