.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ευχαριστήρια ανάρτηση απο τους διαχειριστές της Αγροσελίδας!



Αισίως η αγροσελίδα ξεπέρασε τις χίλιες προβολές την ημέρα,διότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την γή,που νοιάζονται για τα προιόντα της,που αγαπούν τη μυρωδιά του χώματος, που ενθουσιάζονται με τον ήχο του νερού που  κυλά στο αυλάκι για να ποτίσει τον σπόρο της τροφής μας.
Χωρίς καμία προώθηση και χωρίς διαφήμιση,η δημοτικότητα της αγροσελίδας ανεβαίνει σταθερά χάρη σε όλους εσάς που μας ανταμοίβετε με τα "like" σας και μας δίνετε κουράγιο και λόγο να συνεχίσουμε.
Γνωστοποιήστε την αγροσελίδα στους φίλους σας και η αγροτοπαρέα μας θα μεγαλώσει "σαν το δεντρό απου τη γής γερά τηνε στεριώνει"!

                                          ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου