.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Νέα σχέδια βελτίωσης για αγορά αγροτικής γης

Νέα σχέδια βελτίωσης για αγορά αγροτικής γης

Την αγορά αγροτικής γης θα µπορούν πλέον να εντάσσουν στο φάκελο ενίσχυσης οι δικαιούχοι των Σχεδίων Βελτίωσης της νέας Προγραµµατικής Περιόδου.

Βάσει του σχεδιασµού, οι νέες προσκλήσεις θα βρίσκονται στα «χέρια» των Περιφερειών, οι οποίες θα καθορίζουν ξεχωριστά το χρονοδιάγραµµα, τη συχνότητα και το ύψος των κονδυλίων, στο πρότυπο των Leader του «Μπαλτατζή». Παράλληλα, ανοίγει ο δρόµος για επενδύσεις στα Σχέδια και από Οµάδες Παραγωγών, ενώ έξτρα ενίσχυση προβλέπεται σε συλλογικά πρότζεκτ όπου θα εµπλέκονται και συµβουλευτικοί φορείς.

Ακόμα, βοοτρόφοι που εκτρέφουν στην εκµετάλλευσή τους τουλάχιστον 6 επιλέξιµα θηλυκά βοοειδή οποιασδήποτε παραγωγικής κατεύθυνσης, ηλικίας 18 µηνών έως 12 ετών, µε την προϋπόθεση να έχουν γεννήσει µέσα στο ηµερολογιακό έτος ενίσχυσης, µπορούν να µπουν στο καθεστώς της συνδεδεµένης, µε κουµπαρά για το 2015 στα 24,5 εκατ. ευρώ. 
Πηγή>Agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου