.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Φάτε μάτια...αυγά!




     
Καλημέρα,παληκάρια!

Αυτό το γνωρίζατε?
Τα αυγά είναι νόστιμα, θρεπτικά και αποτελούν κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής, είτε τα απολαμβάνετε τηγανητά, ομελέτα, ποσέ ή βραστά.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνες, ανήκουν στην ίδια κατηγορία με το κρέας και περιέχουν πολλά από τα ίδια θρεπτικά συστατικά που έχει και το κρέας.
Μόλις ένα μεγάλο αυγό, μας παρέχει σημαντικές ποσότητες πολλών βιταμινών, μετάλλων, καθώς επίσης και αρκετά άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, σε μικρότερες ποσότητες.

Αμ,πώς!!

Ιμπραήμ Λασιθιωτάκης
                       

                         




                               

1 σχόλιο: