.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Τι κάνουμε όταν βρούμε άγρια ζώα, τραυματισμένα;


H περίθαλψη των άγριων ζώων ξεκινά από την στιγμή που ο άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα άγριο ζώο σε ανάγκη και έχει τη διάθεση του να το βοηθήσει. Η σύλληψη του ζώου, η επικοινωνία με την ΑΝΙΜΑ και η τήρηση των οδηγιών κατά τη χορήγηση Α΄ βοηθειών  και τη μεταφορά του είναι η αρχή μια μεγάλης διαδικασίας.
Ο κτηνίατρος της ΑΝΙΜΑ, οι φροντιστές των ζώων και φυσικά οι εθελοντές εμπλέκονται στην περίθαλψη, ο καθένας από το πόστο του και με κριτήριο τις ανάγκες του κάθε ζώου υπό περίθαλψη, με τελικό στόχο την επανένταξη - απελευθέρωση.
Επικοινωνια με ΑΝΙΜΑ     Μενελάου 134, Καλλιθέα, 17676, Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: wildlifecare@gmail.com
Τηλέφωνα: +30 210 9510075 και +30 697 2664675
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου