.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Να γιατί δεν πρέπει να πετάμε τίποτα στη θάλασσα



Μια θαλάσσια χελώνα δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες της, που έσπευσαν να καθαρίσουν το ρουθούνι της από το πλαστικό καλαμάκι που είχε κολλήσει, ενώ μια φάλαινα προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πλαστικό που έχει κολλήσει στο πτερύγιο της 
Μια θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Κόστα Ρίκα να μην μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα, καθώς στο αριστερό ρουθούνι της είχε σφηνώσει ένα καλαμάκι.


Η χελώνα φαίνεται να ταλαιπωρείται στην αρχή και να αιμορραγεί, όμως όταν της το αφαίρεσαν φαίνεται αρκετά ανακουφισμένη.
Την ίδια ώρα μια φάλαινα ζητά βοήθεια από τους ψαράδες για να της αφαιρέσουν το πλαστικό που είχε κολλήσει στο πτερύγιο της.
Τα συγκεκριμένα βίντεο αποτελούν μια απόδειξη για την ευθύνη που φέρουμε όχι μόνο για την προστασία του πλανήτη, αλλά και όλων των ειδών που τείνουν να εξαφανιστούν από τη δική μας αμέλεια, γιατί καμία σακούλα ή καλαμάκι δεν έχει θέση σε καμία θάλασσα.
(Πηγή: DailyMail)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου