.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Ανοίγει τις πύλες της η AgroExpo 2017 στο Στάδιο ΙεράπετραςΠαρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη θα γίνουν τα εγκαίνια της φετινής AgroExpo, που ανοίγει τις πύλες της στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο Μισεδάκειο Στάδιο Ιεράπετρας.
Η έκθεση, που θα εγκαινιαστεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, θα λειτουργήσει για ένα τριήμερο και περιλαμβάνει εκτός την παρουσία των εκθετών και προσωπικές επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με εκπροσώπους εταιρειών από οκτώ χώρες στο πλαίσιο αναζήτησης σημαντικών εμπορικών συμφωνιών.
Η AgroExpo 2017 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Επιμελητήριο Λασιθίου μέσω της Αναπτυξιακής του Εταιρείας και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας. Υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης και το B.I.C. Κρήτης.

Μια φιλόδοξη
προσπάθεια
«Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία από την πρώτη χρονιά, απέδειξε πως μπορεί να ξεπεράσει τις καλύτερες προσδοκίες μας. Με σημείο αναφοράς την πόλη και την περιοχή της Ιεράπετρας, γενέθλιο τόπο των πρώιμων κηπευτικών της Κρήτης, των πολύτιμων αγροτικών μας προϊόντων που αντιπροσωπεύουν καθοριστικό μερίδιο των εξαγωγών της χώρας, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια η οποία συνάντησε απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση εκθετών, επιχειρηματιών και αγροτών από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα», τονίζει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του ότι η AgroExpo μπορεί να γίνει θεσμός με πανελλαδική ακτινοβολία, θα καλύπτει τον μεσογειακό και τον ευρύτερο βαλκανικό χώρο.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου