.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ανοίγει τις πύλες της η AgroExpo 2017 στο Στάδιο Ιεράπετρας



Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη θα γίνουν τα εγκαίνια της φετινής AgroExpo, που ανοίγει τις πύλες της στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο Μισεδάκειο Στάδιο Ιεράπετρας.
Η έκθεση, που θα εγκαινιαστεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, θα λειτουργήσει για ένα τριήμερο και περιλαμβάνει εκτός την παρουσία των εκθετών και προσωπικές επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με εκπροσώπους εταιρειών από οκτώ χώρες στο πλαίσιο αναζήτησης σημαντικών εμπορικών συμφωνιών.
Η AgroExpo 2017 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Επιμελητήριο Λασιθίου μέσω της Αναπτυξιακής του Εταιρείας και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας. Υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης και το B.I.C. Κρήτης.

Μια φιλόδοξη
προσπάθεια
«Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία από την πρώτη χρονιά, απέδειξε πως μπορεί να ξεπεράσει τις καλύτερες προσδοκίες μας. Με σημείο αναφοράς την πόλη και την περιοχή της Ιεράπετρας, γενέθλιο τόπο των πρώιμων κηπευτικών της Κρήτης, των πολύτιμων αγροτικών μας προϊόντων που αντιπροσωπεύουν καθοριστικό μερίδιο των εξαγωγών της χώρας, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια η οποία συνάντησε απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση εκθετών, επιχειρηματιών και αγροτών από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα», τονίζει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του ότι η AgroExpo μπορεί να γίνει θεσμός με πανελλαδική ακτινοβολία, θα καλύπτει τον μεσογειακό και τον ευρύτερο βαλκανικό χώρο.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου