.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

H 2η AgroExpo άνοιξε τις πόρτες της σε ένα τριήμερο γιορτής για την αγροτική Ιεράπετρα


Με την παρουσία πλήθους κόσμου που επισκεπτόταν τα περίπτερα από νωρίς εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η 2η αγροτική έκθεση AgroExpo στην Ιεράπετρα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας και την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη.
Σε μια έκθεση σημαντικά αναβαθμισμένη οργανωτικά σε σχέση με την περυσινή και σχεδόν διπλάσια σε μέγεθος, οι σχεδόν 70 εκθέτες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου