.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Έκκληση στους αγρότες της Ιεράπετρας να μην πετούν τα αδιάθετα προϊόντα ώστε να καταγραφούν



Με τα περισσότερα δημοπρατήρια να έχουν γεμίσει με αδιάθετα προϊόντα, τις τιμές δημοπρασίας να έχουν φτάσει κοντά στο μηδέν για πολλά προϊόντα και την απεργία της ΠΝΟ να έρχεται την επόμενη εβδομάδα και τους σχεδιασμούς από την Περιφέρεια Κρήτης να είναι σε εξέλιξη, γίνεται έκκληση στους αγρότες της Ιεράπετρας από τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου να μην πετούν τα αγροτικά τους προϊόντα με σκοπό την καταγραφή τους για να τεκμηριωθεί η ζημιά που έχει προκληθεί ήδη από την εξαγγελία της απεργίας.
Η απόφαση για την πιθανότητα δημιουργίας κλιμακίων με εντολή της Περιφέρειας πάρθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε με τον κ. Αρναουτάκη και όπως λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Α. Πανταζής, μέχρι αύριο, Σάββατο θα έχουν αποσαφηνιστεί όλες οι λεπτομέρειες για το αν και τι μπορεί να γίνει τελικά, ώστε να ξέρουν οι αγρότες τι να κάνουν με τα προϊόντα τους.
Στόχος αυτή τη φορά είναι με τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ να υπάρχει άμεσα και με αξιόπιστη καταγραγή, ο όγκος των ποσοτήτων που έχουν υποστεί ζημιά, ώστε να υπάρχουν τα διαθέσιμα όπλα και να μπορεί να κινηθούν οι νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Σύμφωνα με τον έμπορο κ. Καραλάκη, οι αδιάθετες ποσότητες είναι ήδη τεράστιες, ενώ τις ημέρες της απεργίας ο ζημιά θα είναι τεράστια ακόμα και στις πρώτες 48 ώρες, αφού με τον ζεστό καιρό τα προϊόντα δεν μπορούν να αποθηκευτούν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου