.

.......Η Αγροσελίδα σε νούμερα:Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα 35.702 Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων 2.004.632.......... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . ............................... .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι... .... ......

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Έκκληση στους αγρότες της Ιεράπετρας να μην πετούν τα αδιάθετα προϊόντα ώστε να καταγραφούνΜε τα περισσότερα δημοπρατήρια να έχουν γεμίσει με αδιάθετα προϊόντα, τις τιμές δημοπρασίας να έχουν φτάσει κοντά στο μηδέν για πολλά προϊόντα και την απεργία της ΠΝΟ να έρχεται την επόμενη εβδομάδα και τους σχεδιασμούς από την Περιφέρεια Κρήτης να είναι σε εξέλιξη, γίνεται έκκληση στους αγρότες της Ιεράπετρας από τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου να μην πετούν τα αγροτικά τους προϊόντα με σκοπό την καταγραφή τους για να τεκμηριωθεί η ζημιά που έχει προκληθεί ήδη από την εξαγγελία της απεργίας.
Η απόφαση για την πιθανότητα δημιουργίας κλιμακίων με εντολή της Περιφέρειας πάρθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε με τον κ. Αρναουτάκη και όπως λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Α. Πανταζής, μέχρι αύριο, Σάββατο θα έχουν αποσαφηνιστεί όλες οι λεπτομέρειες για το αν και τι μπορεί να γίνει τελικά, ώστε να ξέρουν οι αγρότες τι να κάνουν με τα προϊόντα τους.
Στόχος αυτή τη φορά είναι με τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ να υπάρχει άμεσα και με αξιόπιστη καταγραγή, ο όγκος των ποσοτήτων που έχουν υποστεί ζημιά, ώστε να υπάρχουν τα διαθέσιμα όπλα και να μπορεί να κινηθούν οι νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Σύμφωνα με τον έμπορο κ. Καραλάκη, οι αδιάθετες ποσότητες είναι ήδη τεράστιες, ενώ τις ημέρες της απεργίας ο ζημιά θα είναι τεράστια ακόμα και στις πρώτες 48 ώρες, αφού με τον ζεστό καιρό τα προϊόντα δεν μπορούν να αποθηκευτούνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου