.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συλλαλητήριο των παραγωγών λαικών αγορών στη Θεσσαλονίκη


Κωνσταντίνος Παπανικολάου
|  
agronews.gr
Συλλαλήτήριο το οποίο θα ξεκινήσει από τη Καμάρα και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από την Ομοσπονδία Συλλόγων παραγωγών Λαικών Αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης.
Συγκεκριμένα, το συλλαλητήριο πραγματοποιείται μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας και με αίτημα την απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου. Οι παραγωγοί ζητούν φορο-ελαφρύνσεις για τον αγροτικό κόσμο και αναμένεται να κλείσουν όλες τις λαικές που πραγματοποιούνται αύριο σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
Εκτός του ψηφίσματος που θα παραδοθεί στην ηγεσία του υπουργείου, οι παραγωγοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου