.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αγριεύουν οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα


Αγριεύουν οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα μετά τα επικοινωνιακά ημίμετρα που πρότεινε η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να περιορίσει την ένταση των αγροτικών αντιδράσεων για το φορολογικό.Ο αγώνας,όχι μόνο συνεχίζεται αλλά και φουντώνει σε όλη την χώρα,με τους αγρότες να ετοιμάζουν κάθοδο στην Αθήνα.
Εντονη αντίδραση υπήρξε απο τον αγροτικό κόσμο στην προσπάθεια ορισμένων φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων,να παρουσιάσουν ώς "κακούς" και "υπερβολικούς" τους αγρότες και να δημιουργήσουν εσκεμένα κλίμα διαμάχης με την αστική κοινωνία.
Δυστυχώς,εν μέσω κρίσης και πολύ περιορισμένων εισοδημάτων,εκτός απο την επιβολή υπερβολικής φορολόγησης,έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την προσπάθεια διαστρέβλωσης της αστικής γνώμης για την αγροτιά,απο τα κανάλια και τους δημοσιογράφους-φερέφωνα της κυβέρνησης .Φίλοι και συνάδελφοι αγρότες,καλό είναι να επαγρυπνούμε όλοι,να ξεσηκωθούμε και να συμετέχουμε αντιδρώντας στήν επίθεση που δεχόμαστε απο τους κυβερνώντες.
Μενέλαος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου