.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Βραχυκύκλωμα με τα ηλεκτρονικά ενοικιαστήρια αγροτικής γης


Αλεξανδρής Πέτρος
|  
agronews.gr
Παράταση στην προθεσμία ηλεκτρονικής δήλωσης των μισθωτήριων αγροτικής γης, που εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή, ζητούν οι καλλιεργητές, όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda, που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου αποκλειστικά μαζί με το περιοδικό Smart Crops και την ειδική έκδοση με το νέο νομοσχέδιο του Τσαυτάρη.
Τίθενται τεχνικά ζητήµατα, όπως η δήλωση ΟΣ∆Ε, για την οποία θα ζητηθούν ηλεκτρονικά µισθωτήρια και για φθινοπωρινές καλλιέργειες.Τίθενται τεχνικά ζητήµατα, όπως η δήλωση ΟΣ∆Ε, για την οποία θα ζητηθούν ηλεκτρονικά µισθωτήρια και για φθινοπωρινές καλλιέργειες.
Πλήθος τα τεχνικά ζητήματα της υποβολής στο Taxisnet με τους αγρότες να ανησυχούν για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης ειδικά για τις φθινοπωρινές καλλιέργειες.
Οι καλλιεργητές υπογραµµίζουν ότι ο χρόνος που έχει αποµείνει σε καµία περίπτωση δεν επαρκεί για να προλάβουν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων να προχωρήσουν στην υποβολή των αναγκαίων στοιχείων, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι ηλικιωµένοι, δεν έχουν λάβει ακόµη κλειδάριθµο από τις ∆.Ο.Υ., ζουν στο εξωτερικό ή δεν έχουν άµεση πρόσβαση στη σχετική εφαρµογή του TAXISNET.
Αναλυτικά το θέμα στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου