.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Βραχυκύκλωμα με τα ηλεκτρονικά ενοικιαστήρια αγροτικής γης


Αλεξανδρής Πέτρος
|  
agronews.gr
Παράταση στην προθεσμία ηλεκτρονικής δήλωσης των μισθωτήριων αγροτικής γης, που εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή, ζητούν οι καλλιεργητές, όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda, που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου αποκλειστικά μαζί με το περιοδικό Smart Crops και την ειδική έκδοση με το νέο νομοσχέδιο του Τσαυτάρη.
Τίθενται τεχνικά ζητήµατα, όπως η δήλωση ΟΣ∆Ε, για την οποία θα ζητηθούν ηλεκτρονικά µισθωτήρια και για φθινοπωρινές καλλιέργειες.Τίθενται τεχνικά ζητήµατα, όπως η δήλωση ΟΣ∆Ε, για την οποία θα ζητηθούν ηλεκτρονικά µισθωτήρια και για φθινοπωρινές καλλιέργειες.
Πλήθος τα τεχνικά ζητήματα της υποβολής στο Taxisnet με τους αγρότες να ανησυχούν για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης ειδικά για τις φθινοπωρινές καλλιέργειες.
Οι καλλιεργητές υπογραµµίζουν ότι ο χρόνος που έχει αποµείνει σε καµία περίπτωση δεν επαρκεί για να προλάβουν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων να προχωρήσουν στην υποβολή των αναγκαίων στοιχείων, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι ηλικιωµένοι, δεν έχουν λάβει ακόµη κλειδάριθµο από τις ∆.Ο.Υ., ζουν στο εξωτερικό ή δεν έχουν άµεση πρόσβαση στη σχετική εφαρµογή του TAXISNET.
Αναλυτικά το θέμα στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου