.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αποκλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες


Αποκλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες
Αποκλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες καθώς αποχωρούν από τα μπλόκα που είχαν στηθεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Οι αγρότες της Θεσσαλίας αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το μπλόκο της Νίκαιας.


Παρ’ όλ’ αυτά δήλωσαν ότι η απόφαση αυτή δε σημαίνει το τέλος του αγώνα, και έδωσαν ραντεβού στο Κιλελέρ στις 9 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα, ήδη αποχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια, ενώ αυτοί στον κόμβο των Μουδανίων Χαλκιδικής κατευθύνονται στην Περιφέρεια Πολυγύρου και στο Δασαρχείο, όπου και πρόκειται να πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας.

Οι αγρότες στον κόμβο των Βασιλικών παραμένουν στις θέσεις τους σύμφωνα με τον αγρότη Αργύρη Μαρίσιο και τη Δευτέρα, μάλιστα, προγραμματίζουν να μεταβούν για παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Καλαμαριάς.
Στο μπλόκο των Μαλγάρων, οι αγρότες σήμερα αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Στην Πέλλα, οι αγρότες προετοιμάζονται για τη γενική τους συνέλευση σήμερα το απόγευμα και σύμφωνα με τον αγρότη Χρήστο Καμτσή, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων, το πιο πιθανόν είναι να αποφασιστεί η λήξη των κινητοποιήσεων, τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα.

Οι αγρότες στις Σέρρες, έχοντας ήδη αποχωρήσει από τα μπλόκα, τη Δευτέρα, στις 3.30 το μεσημέρι, θα μεταβούν με εκπροσώπους φορέων από άλλους κλάδους στον Προμαχώνα, όπου θα μοιράσουν έντυπο υλικό με τα αιτήματά τους και τοπικά προϊόντα.
Λήξη των κινητοποιήσεων αποφασίστηκε και στα μπλόκα στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.
Πηγή>http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου