.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Καλούνται να επιστρέψουν στις εφορίες οι αγρότες το.. πακέτο Χατζηγάκη!



" Όχι " είπε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο αίτημα της Ελλάδας για αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το πακέτο Χατζηγάκη ύψους 424 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα χιλιάδες αγρότες θα κληθούν να «περάσουν από το ταμείο» της εφορίας για να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν.

Σύμφωνα με Τα Νέα, το βράδυ της Τετάρτης το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εκδίκασε και εν συνεχεία απέρριψε το ελληνικό αίτημα αναστολής εκτέλεσης της απόφασης.

«Η πιθανότητα ευδοκίμησης των λόγων αναίρεσης»(το δεύτερο ελληνικό αίτημα να ακυρωθεί οριστικά η καταδικαστική απόφαση του Σεπτεμβρίου) «δεν είναι αρκούντως μεγάλη, ώστε να δικαιολογεί την χορήγηση αναστολής» αναφέρει χαρακτηριστικά στο αιτιολογικό της 16σέλιδης απόφασης ο αντιπρόεδρος του Δικαστηρίου Κ.Λενάερτζ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην απόφαση του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επαναλαμβάνει τις αρχικές του θέσεις ότι τα ποσά δεν αφορούσαν αποζημιώσεις για ζημιές αλλά ήταν κρατικές ενισχύσεις, ότι νοθεύτηκε ο ανταγωνισμός, ενώ δεν δέχεται το ελληνικό αίτημα να εξαιρεθούν από την ανάκτηση ποσά 180 εκατ. ευρώ.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου