.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Κληρώθηκαν τα χρηματικά βραβεία του ΟΓΑ


Κληρώθηκαν τα χρηματικά βραβεία του ΟΓΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση (ηλεκτρονική, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του ΟΓΑ) των δικαιούχων που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων και Βραβείων σε 450 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες.
Οι 450 κληρωθέντες αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες θα λάβουν από τον ΟΓΑ χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ κάθε μία και προσωπικό έπαινο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κληρωθέντες δικαιούχους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σχετική εφαρμογή του ΟΓΑ και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, πατώντας εδώ:  

Πηγή>http://www.paseges.gr/

Πάντως,στην κλήρωση,τζάκ πότ δέν είχε....
Μενέλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου