.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Tα δέντρα μας στάζουν χρυσό!!



Αργή αλλά σταθερή άνοδος παρατηρείται στην τιμή του ελαιολάδου στην μεσόγειο.
Ηδη, στην Ιταλία το λάδι των τριών γραμμών σκαρφάλωσε στα 5,69 ευρώ,την ίδια στιγμή που η τιμή του στην Ισπανία διαμορφώνεται στα 3,47 ευρώ παρασύροντας προς τα πάνω και την αξία του Κρητικού λαδιού που πλέον έφτασε τα 3 ευρώ.Το πρόσκαιρο παιχνίδι των εμπόρων σε μιά προσπάθεια να μειωθούν οι τιμές,δέν έπιασε,και η αξία του πράσινου χρυσού άρχισε να ανεβαίνει,όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.Κοινή διαπίστωση είναι το ότι η μή βιαστική πώληση ελαιολάδου,θα αποφέρει περισσότερα κέρδη στον παραγωγό.
Τέλος,να θυμίσουμε ότι για κάθε γραμμή αυξημένης οξύτητας,πέρα των τριών(0,3),η μείωση της αρχικής τιμής είναι τρία λεπτά του ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου