.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά....... ......

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Tα δέντρα μας στάζουν χρυσό!!Αργή αλλά σταθερή άνοδος παρατηρείται στην τιμή του ελαιολάδου στην μεσόγειο.
Ηδη, στην Ιταλία το λάδι των τριών γραμμών σκαρφάλωσε στα 5,69 ευρώ,την ίδια στιγμή που η τιμή του στην Ισπανία διαμορφώνεται στα 3,47 ευρώ παρασύροντας προς τα πάνω και την αξία του Κρητικού λαδιού που πλέον έφτασε τα 3 ευρώ.Το πρόσκαιρο παιχνίδι των εμπόρων σε μιά προσπάθεια να μειωθούν οι τιμές,δέν έπιασε,και η αξία του πράσινου χρυσού άρχισε να ανεβαίνει,όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.Κοινή διαπίστωση είναι το ότι η μή βιαστική πώληση ελαιολάδου,θα αποφέρει περισσότερα κέρδη στον παραγωγό.
Τέλος,να θυμίσουμε ότι για κάθε γραμμή αυξημένης οξύτητας,πέρα των τριών(0,3),η μείωση της αρχικής τιμής είναι τρία λεπτά του ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου