.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σπορόφυτα κηπευτικών,δεντρύλλια οπωροφώρων και αμπελιού απο παραγωγούς στις λαικές!



Με απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος και δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης γίνεται γνωστό ότι πλέον στις λαϊκές αγορές θα μπορεί να πωλείται πολλαπλασιαστικού υλικό αμπέλου καθώς και δενδρυλλίων οπωροφόρων - κηπευτικών.
Ειδικότερα, στην απόφαση με τίτλο: «Προσθήκη πωλούμενου προϊόντος από παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών κατ' εφαρμογή της παρ. 4 του άρθρου 9 του Ν. 4264/2014 “Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις” (ΦΕΚ Α΄ 118)». Αναφέρεται ότι: «προστίθεται ως πωλούμενο προϊόν από τους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών το πολλαπλασιαστικό υλικό καλλιεργούμενων φυτικών ειδών και κατά συνέπεια στο τέλος του στοιχείου (β) της υποπαραγράφου αυτής προστίθεται η ακόλουθη φράση: «καθώς και πολλαπλασιαστικό υλικό καλλιεργούμενων φυτικών ειδών (φυτώρια κηπευτικών, δενδρυλλίων οπωροφόρων, αμπέλου), υπό τις προϋποθέσεις που ορίζουν ο ν. 1564/1985 (Α 185), όπως ισχύει, και οι υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν κατ’ εξουσιοδότησή του».

Πηγή>http://www.agrotypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου