.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τίγρη η λεοπάρδαλη κυκλοφορεί ελεύθερη και αναζητείται στη Σητεία

Τιγρης-τα-10-πιο-δυνατα-ζώα-στον-κόσμο


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και βάση μαρτυριών από πολίτες, εθεάθη ζώο που ανήκει στην κατηγορία των αιλουροειδών στη περιοχή Αγιά Φωτιάς Σητείας. Οι μαρτυρίες είναι αρκετές και κάνουν λόγο για ζώο μεγάλου μεγέθους που ίσως πρόκειται για λεοπάρδαλη η τίγρη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία και τις καταθέσεις των μαρτύρων που είδαν το ζώο αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΔΕΑΚ Σητείας.
Από την ΕΔΕΑΚ παρακαλείτε όποιος τύχει να δει το ζώο να ειδοποίηση αμέσως την αστυνομία και αν υπάρχει η δυνατότητα να το φωτογραφίσει από απόσταση χωρίς να το πλησιάσει….Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει μαζί με την αστυνομία επιχείρηση αναζήτησης του ζώου στην ευρύτερη περιοχή, καταλήγει η ανακοίνωση.
Το Ράδιο Λασίθι επικοινώνησε με τον κ. Δασκαλάκη από την ΕΔΕΑΚ που έβγαλε την ανακοίνωση και επιβεβαίωσε την είδηση προσθέτοντας ότι το περιστατικό με το ζώο έγινε χθες και η ανακοίνωση γίνεται σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.
Πηγή>radiolasithi.gr

Δέκα Στειακοί νομάτοι...Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου