.

.......Η Αγροσελίδα σε νούμερα:Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα 35.702 Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων 2.004.632.......... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . ............................... .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι... .... ......

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Αγρότες της Κρήτης:Παλεύοντας με την Σκύλα(ΠΝΟ),ας ετοιμάζονται και για την ΧάρυβδηΖεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες -Πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα την ΚυριακήΚινητοποιήσεις κατά τις κυβέρνησης ετοιμάζουν οι αγρότες, οι οποίοι θα συναντηθούν στα Αμπελάκια της Λάρισας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Κάλεσμα για Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών απηύθυναν οι Συνεταιρισμοί, Αγροτικοί Σύλλογοι,ομάδες παραγωγών, κτηνοτρόφοι και Μελισσοκόμοι, με πρωτοβουλία του μπλόκου των Τεμπών. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι κινητοποιήσεις κατά της κυβέρνησης εξατίας των προβλημάτων που υπάρχουν στον κλάδο.

Η ανακοίνωση:

«Ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε αδιέξοδο με πολλά προβλήματα που αφορούν κυρίως το καθεστώς της φορολογίας αλλά και των εισφορών. Δεν υπάρχει ρευστότητα και από το γενικό οικονομικό περιβάλλον που επιβάλλει η κυβέρνηση, με απαίτηση της Τρόικας αναγκαζόμαστε να απευθύνουμε πρόσκληση συνάντησης στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΟΥΡΓΙΑΣ στα Αμπελάκια.

Ο τόπος της συνάντησης επιλέχθηκε σημειολογικά, στο μέρος όπου γεννήθηκε το συνεταιρίζεσθαι στη χώρα μας, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Το προσκλητήριο απευθύνεται σε Αγροτικούς Συλλόγους, Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, Ομάδες Παραγωγών, Ομοσπονδίες και Επιτροπές Αγώνα.

Στόχος της συνάντησης είναι να πραγματοποιηθεί διάλογος μεταξύ των αγροτών με ανοιχτή ατζέντα, για τα προβλήματα, χωρίς κανέναν αποκλεισμό με σεβασμό στις αγωνίες όλων μας.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι σε μια φορολογική επίθεση που μας αναγκάζει να αναλογιστούμε το μέλλον μας και ειδικά οι νέοι αγρότες που θέλουν να οργανώσουν και να παράγουν το πλούτο για τη χώρα μας. Αυτή την επίθεση πρέπει να την αποκρούσουμε με προτάσεις, με διάλογο και αν κριθεί απαραίτητο, με την δύναμη της άμυνας.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, πέραν των παραδοσιακών μορφών αντίδρασης και αγώνα πρέπει να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο και με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες. Να στείλουμε αιτήματα που αφορούν πλέον την επιβίωση μας, στην κυβέρνηση και στα κόμματα, απευθυνόμενοι και στην κοινωνία των πολιτών για να γνωρίζουν το τι αντιμετωπίζουμε

Το κόστος ζωής έχει ανατραπεί για όλους μας. Αυτό το περιβάλλον δεν το επιλέξαμε. Μας είπαν ψέματα.»

iefimerida.grΠηγή: http://www.onlarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου