.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ανατροπή του καιρού!

Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΙΟΝΟΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ 15ΕΤΙΑΣ
Ένα νοητό ανάποδο ύψιλον φανταστείτε για τις επόμενες ημέρες πάνω από την Ευρώπη, καθώς ο Αζορικός αντικυκλώνας θα αγκαλιάσει κυριολεκτικά όλη την κεντρική Ευρώπη.
Αυτό θα δημιουργήσει κακοκαιρία τύπου ύψιλον που θα σημαίνει πως όλα τα χαμηλά βαρομετρικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό θα σκαρφαλώνουν πάνω σε αυτό το ύψιλον των υψηλών πιέσεων, περνώντας από την βόρεια Ευρώπη και συνδυασμένα με το ψύχος εκεί πάνω, θα κατεβαίνουν από την κορυφή αυτού του ύψιλον προς τα Βαλκάνια, την Ελλάδα και την Τουρκία.
Αυτή η καιρική διάταξη φαίνεται να δημιουργεί καταστάσεις ισχυρών χιονοπτώσεων στην βόρεια, κεντρική, ανατολική και νότια Ελλάδα το χρονικό διάστημα 15-20 Δεκεμβρίου τουλάχιστον ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα. Αρκετοί μετεωρολόγοι δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν τι λένε τα μοντέλα ωστόσο εμείς με ειδικές αναλύσεις καταφέραμε να βγάλουμε τον παρακάτω χάρτη χιονοπτώσεων ο οποίος δείχνει ουσιαστικά που προβλέπεται να χιονίσει πάρα πολύ μεταξύ 15-20 Δεκεμβρίου.
Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η - Εικόνα1
Αντίστοιχη κακοκαιρία εμφανίστηκε στη χώρα μας τον Δεκέμβριο του 2001 ίδιες περίπου ημερομηνίες, χαρίζοντας ιδιαίτερα έντονες χιονοπτώσεις και χιονοθύελλες ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η - Εικόνα2Αυτή τη φορά αρχικά το κύμα του χιονιά θα σαρώσει τον βορρά και μετά θα κατέβει και προς τον νότο.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται πάντως να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το που θα χιονίσει περισσότερο και που λιγότερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα »φάμε» πολύ κρύο με θερμοκρασίες που ίσως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου, να πέσουν και στους -25 με -30 βαθμούς Κελσίου. Πραγματική Σιβηρία και μετακόμιση του βόρειου πόλου στη χώρα μας…
Πηγή:hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου