.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Aγροτική έρευνα από το B.I.C Κρήτης – Δείτε το ερωτηματολόγιο για τους αγρότες


Αποτέλεσμα εικόνας για χωραφια φωτογραφιες
Το B.I.C Κρήτης (Business Innovation Center of Crete) – Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, το  διάστημα 17 Απριλίου – 17 Μαΐου, εκπονεί έρευνα με τη χρήση ανώνυμων ερωτηματολογίων για την διερεύνηση της σχέσης των αγροτών με την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία καθώς και τον εντοπισμό σημείων που χρήζουν ενδιαφέροντος, βελτιώσεων και περαιτέρω έρευνας σε τομείς όπως οι καλλιεργητικές πρακτικές, η λήψη αποφάσεων και ο τρόπος άσκησης της αγροτικής δραστηριότητας στο Λασίθι.
Το B.I.C. Κρήτης προσκαλεί όλους τους αγρότες να υποστηρίξετε το έργο του, που είναι πρωτοπόρο στην έρευνα και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο σε αυτό το σύνδεσμό:


Η δική σας απάντηση θα βοηθήσει το B.I.C. Κρήτης να εστιάσει τις δράσεις του στην εκπαίδευση, την έρευνα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στον αγροτικό κλάδο σε συνεργασία με τους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, ώστε να ανταποκρίνονται ουσιαστικά σε πραγματικές ανάγκες της περιοχής μας!
Η συμμετοχή σας, κρίνεται πιο πολύτιμη απο ποτέ.
Bonus: Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, ωστόσο όποιος θέλει μπορεί να συμπληρώσει το email του για να λαμβάνει ενημερώσεις (newsletter) του B.I.C. Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου