.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Μακριά από πλώρη καραβιού και από γαϊδάρου κώλο!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γαίδαρος καράβι φωτο

Να τα βρούμε μεταξύ μας!!!Αυτό είπε ο κύριος Κουρουπλής ενοώντας  ότι...νήπτει τας χείρας του,γι αυτό και πρέπει να βγάλουμε εμείς οι αγρότες  το φίδι απο την τρύπα,όσον αφορά την απεργία της ΠΝΟ. Δεν είμαστε όμως εμείς που παίρνουμε 18000 ευρώ το μήνα για να εκτελούμε χρέη υπουργού,άρα και ανθρώπου που πληρώνεται αδρά για να βρίσκει λύσεις στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας....

Αρνείται με πείσμα ....γαιδουρινό η ΠΝΟ να συναντηθεί και να μιλήσει με τους αγρότες....
Εν τω μεταξύ,οι τιμές των προιόντων,εχουν πάρει τον κατήφορο,οι επόμενες μέρες είναι αβέβαιες και ο Κρητικός αγρότης καταστρέφεται!(Για άλλη μιά φορά).
Αλλά η κυβέρνηση,φαίνεται πως δεν νοιάζεται καθόλου.Η λύση για τις ανάγκες της αγοράς,βρίσκεται στην παραγωγή της τουρκίας απο όπου και έρχονται καθημερινά νταλίκες με φορτία απο πιπεριές, μελιτζάνες και άλλα προιόντα.
Πουθενά όμως και σε κανένα κατάστημα δεν θα δείτε ταμπελάκι να αναφέρει "Προέλευση τουρκίας" όπως αναφέρει ο νόμος.Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο τώρα αλλά εδώ και...τριάντα χρόνια!!

Για όσους δεν γνωρίζουν,η τουρκία είναι μιά χώρα που βρίσκεται δίπλα μας (δείτε στο χάρτη) και μας απειλεί καθημερινά με πόλεμο....

Φυσικά,καμία κυβέρνηση δεν νοιάζεται να περιορίσει τις ανώνυμες εισαγωγές απλούστατα διότι ενδιαφέρονται να υπάρχει πάντα επάρκεια στην αγορά,να τρώει δηλαδή ο κόσμος φτηνά κι ας είναι και σκατά,αρκεί να μην πεινάσει ο λαός και χαθούν πολύτιμα...ψηφαλάκια!!
Κύριε υπουργέ,μήπως θα έπρεπε να αναζητήσετε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές,όχι απο τους Κρητικούς αγρότες, αλλά απο τους παραγωγούς της τουρκίας?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου