.

.......................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Μεγάλη προσοχή στις φωτιές!!...... Μην πετάτε αναμμένα αποτσίγαρα,μην δουλεύετε τροχό στην ύπαιθρο,μην κάνετε ηλεκτροκόληση κοντά σε ξερά χόρτα....Οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι την Τρίτη.....Τα θαλάσσια στρώματα παρασύρονται πολύ εύκολα απο τους πολύ δυνατούς βοριάδες....Προσοχή στα παιδιά......Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει ότι υπογράφηκε η 3η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών", στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται συνολικά στην Περιφέρεια Κρήτης 1.686 Νέοι Γεωργοί με δημόσια δαπάνη 34.084.500,00 ευρώ. Τα τελικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας). ......

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Μακριά από πλώρη καραβιού και από γαϊδάρου κώλο!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γαίδαρος καράβι φωτο

Να τα βρούμε μεταξύ μας!!!Αυτό είπε ο κύριος Κουρουπλής ενοώντας  ότι...νήπτει τας χείρας του,γι αυτό και πρέπει να βγάλουμε εμείς οι αγρότες  το φίδι απο την τρύπα,όσον αφορά την απεργία της ΠΝΟ. Δεν είμαστε όμως εμείς που παίρνουμε 18000 ευρώ το μήνα για να εκτελούμε χρέη υπουργού,άρα και ανθρώπου που πληρώνεται αδρά για να βρίσκει λύσεις στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας....

Αρνείται με πείσμα ....γαιδουρινό η ΠΝΟ να συναντηθεί και να μιλήσει με τους αγρότες....
Εν τω μεταξύ,οι τιμές των προιόντων,εχουν πάρει τον κατήφορο,οι επόμενες μέρες είναι αβέβαιες και ο Κρητικός αγρότης καταστρέφεται!(Για άλλη μιά φορά).
Αλλά η κυβέρνηση,φαίνεται πως δεν νοιάζεται καθόλου.Η λύση για τις ανάγκες της αγοράς,βρίσκεται στην παραγωγή της τουρκίας απο όπου και έρχονται καθημερινά νταλίκες με φορτία απο πιπεριές, μελιτζάνες και άλλα προιόντα.
Πουθενά όμως και σε κανένα κατάστημα δεν θα δείτε ταμπελάκι να αναφέρει "Προέλευση τουρκίας" όπως αναφέρει ο νόμος.Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο τώρα αλλά εδώ και...τριάντα χρόνια!!

Για όσους δεν γνωρίζουν,η τουρκία είναι μιά χώρα που βρίσκεται δίπλα μας (δείτε στο χάρτη) και μας απειλεί καθημερινά με πόλεμο....

Φυσικά,καμία κυβέρνηση δεν νοιάζεται να περιορίσει τις ανώνυμες εισαγωγές απλούστατα διότι ενδιαφέρονται να υπάρχει πάντα επάρκεια στην αγορά,να τρώει δηλαδή ο κόσμος φτηνά κι ας είναι και σκατά,αρκεί να μην πεινάσει ο λαός και χαθούν πολύτιμα...ψηφαλάκια!!
Κύριε υπουργέ,μήπως θα έπρεπε να αναζητήσετε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές,όχι απο τους Κρητικούς αγρότες, αλλά απο τους παραγωγούς της τουρκίας?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου