.

................... Για τις πιό πρόσφατες τιμές των κηπευτικών,κάντε κλικ δεξιά στον έμπορο που κυνηγά το πεντακοσάευρο . .............................. .......Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την κοστολόγηση των προιόντων στο χωράφι και δεν περιλαμβάνουν το όποιο κέρδος επιδιώκουν οι μεσάζοντες απο την πώληση στο ράφι.............Καλό χειμώνα να,χωμε....Βαρύς προβλέπεται.... ......

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Άδεια πλανόδιου εμπορίου θα αποκτήσουν πέντε χιλιάδες παραγωγοί αγροτικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία

Άδεια πλανόδιου εμπορίου θα αποκτήσουν πέντε χιλιάδες παραγωγοί αγροτικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία | Newsit.gr

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε σήμερα τον καθορισμό του ανώτατου αριθμού των αδειών που θα χορηγηθούν.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, στην τοποθέτησή του, επισήμανε ότι ο αριθμός των 5.000 νέων αδειών προσδιορίστηκε με βάση τις εκτιμήσεις των ΟΤΑ, οι οποίοι κατά το νόμο είναι αρμόδιοι για την έκδοση των αδειών αλλά και με βάση το αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει από παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας, και όμορων περιφερειών για την απόκτηση άδειας πλανόδιου πωλητή.
Σημειώνεται, ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας λειτουργεί ήδη ένδειξη με τίτλο «Δημοτικές κοινότητες όπου επιτρέπεται η άσκηση πλανόδιου εμπορίου» για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σχετικά με τις περιοχές στις οποίες μπορούν να δραστηριοποιηθούν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου