.

................Η αυξημένη κατανάλωση λαχανικών είναι μιά ισχυρότατη ασπίδα κατά του κορωνοιού..................Κοτέτσι:10 τετραγωνικά,σταύλο: 20 τετραγωνικά,κήπο: 100 τετραγωνικά,15 ρίζες ελιές κι ένα πηγαδάκι.Αυτά είναι που χρειάζονται για να αποκτήσουμε τη βάση για αυτάρκεια ...........Τουτη η γής θα προκόψει μόνο όταν ο άνθρωπος αποστασιοποιηθεί απο τη χρήση του χρήματος.Φαντάσου φίλε μου να έχεις λεφτά αλλά να έχουν χαθεί απο τη γή όλα τα ζώα,όλα τα ψάρια ,όλα τα πουλιά και όλα τα δέντρα και τα φυτά.Τότε τί θα μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά σου??.... . ............................ ........ ........ .. ......................... ........... ......

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Σοκάρουν οι αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών στους αγρότες


 Η μνημονιακή δέσμευση για δραστική μείωση κατά 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης προς τον ΟΓΑ προκαλεί έντονους πονοκεφάλους στο οικονομικό επιτελείο.

 Η μνημονιακή δέσμευση για δραστική μείωση κατά 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης προς τον ΟΓΑ προκαλεί έντονους πονοκεφάλους στο οικονομικό επιτελείο. Μιλάμε για υποχρεωτικές αυξήσεις από 100% έως 120% των ασφαλιστικών εισφορών που θα πρέπει καταβάλλουν οι σχεδόν μισό εκατ. ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με αποκλειστικό στόχο οι κρατήσεις τους να εναρμονιστούν με αυτές του ΙΚΑ. Για να περιοριστεί η ασφαλιστική επιβάρυνση των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Αγορά", στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει σταδιακή αύξηση των εισφορών τους σε συνδυασμό με το πραγματικό τους εισόδημα, το είδος της καλλιέργειας και τον αριθμό των στρεμμάτων τους. Ταυτόχρονα και για να ενισχυθεί οικονομικά το ταμείο να επιβληθεί έμμεση εισφορά στους 410.000 περίπου ετεροπασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα. Αυτή θα προκύπτει από παρακράτηση ποσοστού 1,5 τοις χιλίοις που θα επιβάλλεται στη συνολική αξία πώλησης ενός προϊόντος, με την έκδοση τιμολογίου και η οποία θα αποδίδεται απευθείας η μέσω ενός άλλου λογαριασμού στον ΟΓΑ. Τέλος σχεδιάζεται να παρέχονται εκπτώσεις και ελαφρύνσεις στην περίπτωση που οι ασφαλισμένοι είναι ανδρόγυνο και έχουν κύρια απασχόληση την καλλιέργεια χωραφιών, την κτηνοτροφία ή την αλιεία.

www.dikaiologitika.gr

Αγάλι, αγάλι ,γίνεται 
                            η αγγουρίδα μέλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου